6.8.2016

SMC:n uusi keikkakonsepti tuo cover-keikat kaupunkiin

Coverointi on hyvin voimakkaastikin ihmisiä jakava musiikillinen ilmiö. Joitain ihmisiä kiehtoo, kun heidän lempibändinsä uskaltaa ottaa toisen artistin kappaleen käsittelyynsä. Toiset taas toivoisivat bändien pitäytyvän omissa biiseissään. Mikä on sinun mielipiteesi?

Susiraja Metal Club tarjoaa sinulle tilaisuuden varmistaa tai muuttaa mielipiteesi covereista, kun laitamme joukon joensuulaisia bändejä näyttämään taitonsa coveroinnin saralla. Paikalliset bändimme saavat kuvaannollisesti pukea ylleen muiden bändien viitat tapahtumassa Undercover.

Mistä Undercoverissa on kyse? Jokainen osallistuva bändi esittää oman settinsä valitsemiaan biisejä. Kukin bändi valitsee yhden biisin, jolla he osallistuvat kisaan. Kun jokainen bändi on esittänyt settinsä ja valinnut biisinsä, live-esitys heidän biisivalinnastaan ladataan nettiin. Yleisö antaa some-äänestyksessä äänensä omasta mielestään parhaiten onnistuneelle bändille. Vähiten ääniä keränneet karsiutuvat kisan edetessä vääjäämättömästi kohti tulikuumaa finaalia.

Millaisia esityksiä bändit sitten tulevat yleisölle tarjoamaan? Coverointi ei ole bändeille aivan tuore asia, ja monesti niitä otetaan keikkasettiin piristysruiskeeksi. Undercoverissa keikoilla tajotaan pelkkiä cover-biisejä death metalista Nightwishiin.

Maineen ja kunnian lisäksi cover-kisan voittajalle on tarjolla muutakin. Susiraja Metal Club haluaa olla mukana tukemassa paikallisen metallikulttuurin hyvinvointia, joten Undercoverin lipputuotot tullaan lahjoittamaan voittajabändille. 

Haluatko kuulla klassisia metallibiisejä paikallisten bändien ryydittäminä? Laita silloin kalenteriisi ylös perjantai 19.8., jolloin Undercover starttaa virallisesti ravintola La Barressa. Loput Undercoverin keikkapäivät ovat 23.9. ja 30.9., sekä loppuhuipennuksena finaali 21.10.

Lisätiedot: susirajametalclub.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti