29.9.2016

Undercover-haastattelu: Impaled Human Lollipop

Viimeisen Undercover karsinaillan kynnyksellä tavoitin viisipäisen hirviön nimeltään, Impaled Human Lollipop. Viisikko koostuu jäsenistä jotka soittavat mm. yhtyeissä nimeltään, Serpent Warning, Lionhide sekä Käärmeenkantaja. Kysytään vähän bändin fiiliksiä tulevalta illalta, ja mikä tärkeintä, miten se voitto hoidetaan kotiin?!

Millaisen setin aiotte vetää perjantaina 30.9.2016?

Suvi "Spicy Lollipop" Laaninen: ”Dramaattinen ja hauska. Kaikki biisit on valittu eri bändeiltä, ja varmuuden vuoksi mukana on myös kaksi coverin coveria. Saksankielikin meillä on hyvin hallussa, ja yleisön kannattaa tarkkailla, missä kohdassa lauletaan "lederhose". Nyt etukäteen voi myös arvailla, mistä biisistä mahtaa olla kyse!”


Oliko settilistaan arpoutuvien biisien valinta bändin sisällä helppoa?

Jussi "Armadillo" Kotilainen: ”Oli, sillä oli vaikea löytää riittävän teknisiä ja haastavia kappaleita lahjakkaille soittotaidoillemme.”

Mikä on mielipiteenne koverbiiseistä bändin settilistalla? Onko biisin kuulostettava alkuperäiseltä vai saako mukaan laittaa myös omia mausteita?

Jussi: ”Pitäähän jonkun näyttää kuinka ne kappaleet olisi kannattanut alunperinkin esittää.”
Suvi: ”Mie en ole yli 128 vuoteen esittänyt yhtään coveria lavalla, joten miulle tämä on uutta ja ihmeellistä. Kaikki settilistan biisit ovat alunperin mieslaulajien esittämiä, mutta kyllähän ne minun laulamina kuulostaa täsmälleen samalta kuin alkuperäiset.”

Mitä teille kuuluu noin ylipäätään? Mitä tulevaisuudelta kannattaa odottaa?

Jussi: ”Meitä, koska hyvää kannattaa aina odottaa.
Suvi: ”Lähitulevaisuus on perjantain keikka, ja siitä eteenpäin tulevaisuus on hämärän peitossa. Jos haluaa tietää enemmän, kannattaa kysyä vaikka Astral TV: n Ishtar-Marialta, alanumero 401, tai joltain muulta meediolta. Me emme tiedä mitään.”

Mitä saamme odottaa perjantain Undercover keikaltanne?

Jussi: ”Meidän bändimme on kävelevä yllätys.”
Suvi: ”Eniten jännittää, saadaanko Barreen kamalasti sotkua aikaan, ja joudutaanko sen takia vankilaan tai siivoamaan koko yö.”

Undercover koverkisakarsinta 30.9.2016 klo. 22 alkaen@Ravintola La Barre!

Järjestys vasemmalta oikealle: Joonas "Heavy Rain" Räsänen, Jussi "Armadillo" Kotilainen, Jaakko "Thunderking" Kauppinen, Marko "Rollercoaster" Purhonen ja Suvi "Spicy Lollipop" Laaninen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti