22.9.2016

Undercover-haastattelu: Killing Attack



Killing Attack on uudempi tuttavuus joensuulaisessa metallikentässä. Nuorella bändillä on takanaan vasta yksi julkaisu, mutta bändin tiukka speed-thrash ennustaa valoisaa tulevaisuutta. Kyselimme laulaja/kitaristi Atte Heikkilältä, mistä kana pissii perjantain Undercoverissa.

Mitä aiotte soittaa perjantaina ja miksi?
Soitetaan Megadethin tuotantoa 80-luvulta. Yksinkertaisesti siitä syystä että se on ainakin itselle ollut se suurin syy, miksi aikoinaan kitaraan tarttui, eikä taida olla yhtään keikkaa takana ettei soitettaisi jotain vastaavaa coveria.

Miten valitsitte soitettavat biisit?
Kappaleet tuli aika pitkälti itsestään kerran levyt läpi koluamalla ja ihan toteutuksenkin kannalta mietittynä, kun oma rumpali on parasta aikaa lomalla maassa, jossa naisillakin on peenikset ja toinen kitaristi vähän enemmän lomalla kurkkusalaateissaan.

Miten suhtaudutte covereiden livenä veivaamiseen noin muuten?
Bändeille, joilla ei ole vielä omaa jalansijaa (niin kuin me) covereiden soittaminen on aika elinehto, jos meinaa saada yleisössä olevan porukan rässiNiken kohti kattoa. Kohtuu toki kaikessa jos meinaa saadakin sitä omaa jalansijaa.

Mitä bändille muuten kuuluu? Mitkä ovat lähitulevaisuuden suunnitelmat`
Niin kuin aiemmin jo mainitsin niin tämä valtion tukanleikkuulaitos on vienyt aika pitkälti alkuvuoden mennessään, mutta tarkoitus olisi pikkuhiljaa talven myötä alkaa taas aktivoitumaan keikkailun ja omien kappaleiden kirjoittamisen suhteen. Mitään muuta en lupaa kuin sen, että jotain tulee tapahtumaan vuoden sisään.

Minkälaisen spektaakkelin aiotte yleisölle esittää perjantaina?
Vähintään maaninen. Panua rumpuihin tulee tuuraamaan meidän kova kaveri Maniac Abductorin Räsänen eli hauskanpitoa tulee ainakin olemaan. Tarkoitus oli, että kaikki jotka tuntevat kyseisen yhtyeen kyseisen aikakauden musiikin lähellä verenpumppauselintään, eivät tule pettymään.

Undercover: Killing Attack - 80's Megadeth @ Ravintola La Barre perjantaina 23.9. klo 22

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti